hetheerenhuisassen.nl  © 2016  Alle rechten voorbehouden
 

Positieve ervaring(en):
Zeer vriendelijke ontvangst op prachtige locatie. Mooie kamer met prima bed en balkon op 2e verdieping. Gezamenlijk gebruik van keukentje en badkamer op dezelfde verdieping. Netjes en alles aanwezig. Zelf mogelijkheid voor koffie/thee te zetten. Uitgebreid ontbijt is super verzorgd. B&B is tegenover bos om heerlijk te wandelen en om door te lopen naar De Bonte Wever! Wij komen zeer beslist terug.

Verbeterpunt(en):
-

Natascha (Koppel) uit Zuidland Nederland , oktober 2011

Positieve ervaring(en):
Heerlijk ontbijt, lekker bed, schone badkamer, gratis WiFi op de kamer.

Verbeterpunt(en):
Geen

P.W.T. Stolk (Alleenreizend) uit Leersum Nederland , oktober 2011

Positieve ervaring(en):
Zeer goede service schone badkamer goede bedden prima ligging vanaf het station en de stad.

Verbeterpunt(en):
Geen verbeterpunten.

Marijke Debecker (Alleenreizend) uit Enschede Nederland , augustus 2011
Positieve ervaring(en):
we zijn zeer welkom ontvangen, en we voelde ons meteen op ons gemak, we kregen goede voorlichting en alles was zeer verzorgd ontbijt uitgebreid en goed verzorgd we gaan erzeker terug

Verbeterpunt(en):
ik kan er zo geen noemen

van de Sande (Koppel) , augustus 2011
Positieve ervaring(en):
Ze hebben mij een kaart over de omgeving gegeven, toen ik wilde gaan eten, en uitgelegd hoe ik moest gaan.

Verbeterpunt(en):
Niets.

Gro Elisabeth Gunnæs (Alleenreizend) uit Slependen Noorwegen , juli 2011
Positieve ervaring(en):
Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Schitterend klassiek ingericht heerenhuis. Ruime en schone (bad)kamer. Het ontbijt was uitmuntend. Voldoende (gratis) parkeerruimte voor de deur. Kortom: dit B&B is ten zeerste aan te bevelen.

A. Nijdam (Gezin met kinderen) uit Noordwijkerhout Nederland , juli 2011
Positieve ervaring(en):
Mooi karakteristiek huis op goede lokatie. Prima service.

Verbeterpunt(en):
Tips en adviezen voor omgeving (bijv. fiets & wandelroutes).

Keijsers (Koppel) uit HEEZE Nederland , juni 2011
Positieve ervaring(en):
Mooie omgeving. Aardige gastheer en gastvrouw. Heerlijk ontbijt. Fijne kamer.

Esther Keesman (Koppel) , mei 2011







Positieve ervaring(en):
close to town centre, superb breakfast, comfortable beds, great host, close to TT circuit, certainly reccomend to friends and family.

Verbeterpunt(en):
nothing!

Paul Copley (Vrienden) uit Deal England , mei 2011
Hier volgen de laatste reviews van Bed and Breakfast Het Heerenhuis te Assen, Drenthe.
Bel voor inlichtingen: 0592-318408
Fantastisch
Menno Wesselink, December 2015
Positieve ervaringen
Een statig en prima verblijf! Wat mij betreft een straatlengte beter dan menig (boven)gemiddeld hotel. Gastheer en -dame zijn de nuchter- en vriendelijkheid zelve. Mooie kamer met een degelijk twee-persoonsbed, goede tv en kast met voldoende opbergruimte, en nog een dakterrasje ook met een aardig uitzicht (2e verd.). Sanitair is voor gezamenlijk gebruik tegenover de kamer en is in één woord strak. Ontbijt is gewoon goed en ruim voldoende. Ook alles behoorlijk schoon. Van harte aanbevolen.

Verbeterpunt(en)
Voor mij niet. Hooguit dat de mooie oude maar steile trappen niet zo geschikt zullen zijn voor minder valide individuen.
Fantastisch
Stoop, June 2015
Positieve ervaringen
Prachtig huis waar op de bovenste verdieping mooie kamers zijn, zelfs met een klein keukenblok. Zeer vriendelijk ontvangen, erg geïnteresseerde mensen maar laten je ook zeker je eigen gang gaan. Kleine 10min lopen naar het centrum. Kortom perfect! We zouden zeker terug gaan!
Voortreffelijk
Simone van der Kamp, January 2015
Positieve ervaringen
Geweldige lokatie, dicht bij het centrum van Asssen. B&B prima, goed verzorgd, hygiene perfect en een goede gastheer.
Heerlijk
Reina van Zwieten, August 2014
Positieve ervaringen
Wij vonden het bijzonder attent dat de gastheer 's morgens vroeg nog dieetbrood ging kopen voor mijn vriendin, terwijl het niet duidelijk was afgesproken. Ook was het heel aardig dat we een klein kacheltje kregen; we waren nl. behoorlijk afgekoeld omdat de buitentemperatuur onder de 15 graden was.

Verbeterpunt(en)
Er was onduidelijkheid over ons tijdstip van aankomst; wij hadden inderdaad verzuimd te bellen i.v.m. het slechte weer. Maar misschien was het beter geweest als de gastheer dit van tevoren met meer nadruk had gevraagd. Hij had bv. een tijd kunnen noemen wanneer wij konden arriveren (na vieren o.i.d.)
Fantastisch
Ron, August 2014
Positieve ervaringen
Heerlijk rustig. Prachtig balkon met zitgelegenheid. Kippeneieren uit eigen tuin. Royaal ontbijt. Zeer verzorgd. Uitstekend.






















Voortreffelijk
Frans Kraan, June 2014
Positieve ervaringen
Zeer nette kamers, vriendelijke ontvangst, aardige gastheer en vrouw. Zeer aan te raden.

Zeer goed
r.Vermeulen, June 2014
Positieve ervaringen
Aardige mensen.
Kamer goed verzorgd en alles aanwezig.
Ontbijt heerlijk.
Vrije opgang naar kamer.
Fantastisch
jeske , March 2014
Positieve ervaringen
sauber freundlich sehr zuvorkomment super fruehstueck und fuer uns super lage zum eisstadion und in die stadt parken direckt vor dem haus einfach klasse

Verbeterpunt(en)
einen fahrstuhl fuer nen alten mann wie mich :-} :-}











Goed
m.a van dermeule, February 2014
Positieve ervaringen
goed adres om daar van uit een stedentrip te doen.
na een heerlijk onbijt.
kan je de hele dag er tegen.
ga zo door met het ontvangen van de gasten.
ruime kamers

Verbeterpunt(en)
verbeter punten geen
Zeer goed
Fam Fris, March 2013
Positieve ervaringen
Zeer vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt
Voortreffelijk
Heike, March 2013
Positieve ervaringen
heel lekker ontbijt met verse producten. En jij weet precies waar je ei vandaan komt! (...neem eens een kikje in het achtertuintje ;o)
Voortreffelijk
Rikma Kingma, August 2012
Positieve ervaringen
The Rietfelds are the most kind, warm and generous hosts my son and I could have hoped for. Breakfasts were delicious and generous, the room and the bathroom were nicely designed, clean and inviting, there was a little dining room in between, with a place to make coffee and a fridge with low cost soda drinks and beers as well.
The B&B is in a beautiful house, in a nice neighborhood, close to a little forest with nice pathes to walk through, 10-15 minutes walk from the central train station or from the city center and its shopping center, and the local museum. Both Marian and Gert speaks English, which is very important for visitors who doesn't speak Dutch.

Verbeterpunt(en)
I can hardly think of any, but if I realy try hard, I think that a long (full-size) miror either in the bathroom or in the room could be a great addition to the ladies among us. But even so, we had a great time there.

Heerlijk
Primo, February 2012
Positieve ervaringen
Zeer vriendelijke gastvrouw en -heer. Geven goede informatie. Spelen goed in op de wensen van de bezoekers.